Ön is szokott szomorú lenni? Tudja mi a különbség a szomorúság és a depresszió között?

Sokaknak mindennapi gond a szomorúság, érdeklődés vagy lelkesedés csökkenése, az aktivitás és az izommozgások lassulása, gondolkodás lassulása, kilátástalanság érzése.

❌ A bajok oka sokféle, ami életmódváltással, természetes gyógymódokkal is jól befolyásolható:

életcélok hiányosságai, filozófiai támpontok hiánya, negatív érzelmi környezet, de akár a rossz bélflóra, gyógyíthatatlannak hitt testi tünetek.

❌ Így a megoldás is kézenfekvő.
Szükség van az ismereteink bővítésére, életmódunk változtatására, életszemléletünk bővítésére, kisebb testi tüneteink természetes módszerek szerinti kezelésére és még sok másra, melynek részleteit Ingyenes előadásomban elmondom.


Környezeti nevelés

A cél olyan ökológiai szemléletmód kialakítása, ami biztosítja, hogy a gyerekek ne veszítsék el a kapcsolatukat a földdel, az évszakok változásával, a természet ritmusával, az élővilág szépségével, titokzatosságával.

Magyarországi Élőfalvak

„Ismerjük meg a természetet és a természetünket, hogy képesek legyünk örülni egy olyan világnak ami a harmónia és helyes arányok szerint működik, és mert nincs jó élet a hamisságban.”

 

Szelíd energia

A tanösvény a Nomád Tábor területén fölállított 10 állomásból és az állomásokon működő szelíd energia berendezésekből áll.

Fenntarthatóság

A szerves- gazdálkodási programunkkal partnere szeretnénk lenni mindazoknak, akik érintettek és érdekeltek a fönntarthatósági programokban.